Pensiunea Mellis & orasul Cluj Napoca

Pensiunea noastră din Cluj Napoca, clasificată la 2** (stele) , vă întâmpină într-o ambianță plăcută, o zonă liniștită și calitate pentru a vă face șederea cât mai memorabilă.

Odată ce ne treceți pragul veți observa ospitalitatea angajațiilor noștrii, cât și curățenia și liniștea pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră. Gama largă de servicii pe care v-o oferim, face din Pensiunea Mellis un loc ideal unde vă puteți caza dacă sunteți în vacanță, participați la un eveniment sau o întâlnire de afaceri.pensiunea_mellis_cluj_napoca_fatada

Amplasamentul aproape central al pensiunii noastre va face din vacanța dumneavoastră un prilej bun de relaxare și recreare în aer liber. Suntem aproape de cele mai importante obiective turistice ale orașului Cluj Napoca și vă oferim informare și îndrumare ca să puteți ajunge la cât mai multe dintre acestea.

Pensiunea Mellis se află la o distanță de 500 m față de Parcul Central, unde puteți să faceți o plimbare relaxantă, să vă adăpostiți de soare pe una dintre multele băncuțe aflate pe marginile aleilor, sa hrăniți porumbeii, sau să faceți o plimbare pe lac cu bărcuța. O să descoperiți, de asemenea, statui ascunse printre copacii bătrâni, clădirea Cazinoului și locuri de agrement.

Într-o plimbare de 20 de minute ajungeți în centrul vechi al orașului Cluj Napoca. Aici puteți vizita Piața Muzeului, Piața Unirii, Casa Matei Corvin, Statuia Matei Corvin, Biserica Sf. Mihail, Muzeul Național de Artă a Transilvaniei și bulevardul Eroilor. Dacă doriți să faceți o pauză, puteți alege să vă opriți la terasele în aer liber sau la una dintre cafenelele cochete din centrul orașului.

Pentru o priveliște de neuitat asupra orașului Cluj Napoca vă recomandăm o plimbare până pe Cetățuia. După ce urcați cele 237 care duc la vechea fortificație, o să descoperiți un loc romantic și un prilej de răgaz de la zgomotul cotidian. Apusul și răsăritul soarelui schimbă imaginea Clujului pentru câteva momente, deoarece de aici se văd beculețele ce ilumineaza orașul.Dealul-Cetatuia-Cluj-Napoca-3

Alte locații apropiate de pensiunea Mellis sunt: fabrica de bere UrsusInstitutul de AgronomiePrimăria și Prefectura Cluj, Casa de cultură a studențilorClinica de UrologieSpitalul de copii (Str. Motilor), Ginecologie I si II,Institutul OncologicClinicile și spitalele de pe Str. Clinicilor.

Oferim 17 locuri de cazare în pensiune și 6 în cele două apartamente de 3*** (stele), apartament Mellis 1 situat pe strada Moților și apartament Mellis 2 din Piața Cipariu.

Vă puteți bucura de o gamă  largă de servicii având camerele prevăzute cu: aer condiționat (camerele 1>5), televizor, telefon, internet prin wireless, seifuri, baie proprie cu hidromasaj și radio, o curățenie exemplară și tot confortul de care aveți nevoie pentru a vă simți ca și acasă.

Pentru ca gama noastră de servicii să fie completă am pregătit pentru dumneavoastră o saună, piscină exterioară și solar unde vă puteți răsfăța și relaxa. Piscina, fiind exterioară, este deschisă din mai până în septembrie.

Vă așteptăm cu drag să ne treceți pragul și să beneficiați de ospitalitate și servicii de calitate.