Ce poți face în Cluj în decembrie

Luna decembrie este una magică oriunde te-ai afla. Văzând cum toată lumea se pregătește pentru sărbători și gândindu-te la toate momentele pe care urmează să le petreci cu cei dragi de Crăciun, aproape că nu îți mai vine să muncești. Dacă te gândești la o minivacanță sau dacă trebuie să vii în Cluj în interes de serviciu, în luna decembrie, iată cum îți poți petrece timpul.

Târgurile de cadouri

Nimic nu e mai frumos decât să cumperi cadouri pentru cei dragi, iar atunci când vezi ceva frumos, care știi că îi va plăcea persoanei iubite, nu poți să nu zâmbești când te gândești cum va reacționa la deschiderea cadoului. Din fericire, în Cluj ai de unde alege cadoul perfect pentru că se organizează diverse târguri de cadouri, care mai de care mai ademenitor. Nu e cazul să îți faci probleme pentru persoanele pretențioase la cadouri.

Oportunitate de relaxare

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să se relaxeze cu ajutorul artei, să fii în Cluj în luna decembrie e sinonim cu să fii la locul potrivit în momentul potrivit. Fie că îți place să asculți muzică pe la concerte, fie că iubești să vizionezi piese de teatru sau filme, cu siguranță există ceva pentru tine în oraș. Iar dacă îți place să creezi artă, inspirația va fi cu tine la fiecare pas, în special în serile reci în care te plimbi pe străzile îmbrăcate în beculețe de sărbătoare.

Spiritul sărbătorilor e peste tot

Sufletul tău de copil va ieși cu siguranță la iveală când vei vedea că fiecare hol este îmbrăcat de sărbătoare. Vei vedea brăduți de Crăciun în camera ta din acea pensiune de 4 stele Cluj la care te-ai cazat, la centrele comerciale, pe străzi și în fiecare vitrină, iar asta te va binedispune indiferent de problemele pe care le ai.

Pe lângă aceste activități, vei putea patina pe unul dintre patinoarele din oraș, ai putea face plimbări în parc sau servi o masă caldă și-o cafea, ciocolată caldă sau vin fiert la un restaurant cu o vedere frumoasă asupra orașului. Indiferent de motivul vizitei tale în Cluj, poți fi sigur că orașul are ceva să îți ofere.

foto

DISTRIBUIȚI