De ce să vizitezi Clujul în timpul sărbătorilor de iarnă

Cluj-Napoca e unul dintre cele mai frumoase orașe din România, e plin de istorie și de locuri frumoase, iar în perioada sărbătorilor de iarnă acesta devine și mai frumos. Dacă te gândești să faci o mică ieșire în timpul sărbătorilor de iarnă, iată de ce ar trebui să alegi Clujul ca destinație.

Panorama e superbă

Iarna, când zăpada se așterne peste acoperișurile orașului și beculețele de Crăciun sunt așezate în locuri strategice pe fiecare casă, panorama Clujului e mai mult decât magică. Poți să te bucuri de o plimbare romantică, împreună cu partenerul tău în centrul orașului sau puteți urca pe cetățuie, de unde veți putea admira Clujul de sus, în toată splendoarea sa.

Evenimente și petreceri tematice

Clujul e încă Capitala Europeană a Tineretului, astfel că sunt organizate constant tot felul de evenimente şi petreceri tematice, iar de sărbători acestea parcă devin din ce încet mai interesante. Dacă nu știi ce să faci de sărbători, îți garantez că la Cluj vei găsi ceva pe gustul tău, indiferent că îți place să dansezi în club, să urmărești o piesă de teatru sau să povestești despre ultima carte citită.

Târguri de Crăciun

În centrul Clujului se organizează în fiecare an un târg de Crăciun cu multe produse artizanale. Pe lângă asta, sunt organizate astfel de târguri și în centrele comerciale, dar și în alte locuri special amenajate. Astfel că nu vei putea spune că nu ai găsit cadourile potrivite pentru că nu era diversitate. Cu siguranță vei găsi câte ceva pentru buzunarul și preferințele tale și ale oamenilor care îți sunt dragi.

Tradiția e vie în Clujul modern

Imaginează-ți serile reci de decembrie, în care tot ce îți dorești e să mănânci o mâncare caldă și să te cuibărești lângă foc. Bine, partea cu focul a devenit mai degrabă cuibărit lângă calorifer, dar trecând peste asta, poți să te bucuri de cel mai autentic preparat din oraș: Varza a la Cluj, pe care să o mănânci caldă, alături de un pahar de vin fiert.

Așa că fă-ți bagajul, rezervă-ți o cameră la o unitate de cazare 3 stele Cluj și bucură-te, împreună cu cei dragi, de o vizită în Clujul pregătit de sărbători.

featured

DISTRIBUIȚI