De ce să închiriezi un apartament cu 3 camere pentru un sejur în capitală

Bucureștiul nu este numai capitala României, ci și unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării noastre, în care într-o singură zi nu poți vizita nici măcar jumătate dintre toate obiectivele turistice de care te poți bucura aici. Din acest motiv, nu este de mirare faptul că sute de mii de turiști îl vizitează în fiecare an, oameni care trec cu vederea traficul infernal din capitală și aglomerația, concentrându-se asupra lucrurilor frumoase și cu adevărat importante pe care Bucureștiul le are de oferit.

Turiștii care ajung în capitală caută, după cum este și normal, soluții de cazare cât mai ieftine, cu servicii cât mai bune și cât mai aproape de zonele de interes ale orașului. Tocmai de aceea, apartamentele oferite în regim hotelier au devenit tot mai căutate de turiști, deoarece ele îndeplinesc toate condițiile de mai sus.

Unele dintre cele mai bune oferte de apartamente în regim hotelier din București pot fi găsite pe rocazare.ro, un site care oferă opțiuni variate și deosebit de avantajoase. Poți alege dintre o gamă largă de garsoniere, apartamente cu două și cu trei camere, în funcție de nevoi.

Dintre acestea, la mare căutare se află apartamentele cu trei camere, deoarece avantajele oferite de acestea sunt multiple, după cum poți vedea mai jos.

Preț mic

Prețul unităților de cazare în regim hotelier se calculează pe imobil, nu pe persoană, ceea ce înseamnă că un tarif care începe de la 55 de euro/24 de ore se transformă în 12-15 euro atunci când este împărțit la 4-5 persoane. Astfel, un sejur în capitală poate ajunge foarte ieftin un grup de prieteni.

Spațiul foarte mare

Apartamentele cu trei camere oferă de regulă spații mult mai mari decât garsonierele nu doar în ceea ce privește suprafața totală, ci și bucătăria și baia.

Ideal pentru familii

Este foarte important pentru o familie să își desfășoare vacanța într-o atmosferă care să-i aducă mai aproape unul de celălalt prin confort și intimitate. Un apartament de 3 camere face exact acest lucru, oferind o atmosferă familială și confortabilă pentru întreaga familie.

Perfect pentru grupurile de prieteni

Dacă nu călătorești cu familia, cu siguranță te afli în capitală alături de prieteni. Un apartament cu trei camere vă va oferi cele mai bune condiții pentru a petrece timp relaxant și distractiv împreună, fiind ca o casă în mijlocul unui oraș străin.

Avantajele sunt multe și depinde de tine să le descoperi alături de cei dragi, o dată cu frumusețile capitalei României, unul dintre cele mai frumoase orașe ale țării noastre.

DISTRIBUIȚI