Apartamente de lux sau hoteluri de 4 stele ?

In ultimii ani segmentul hotelier de lux a devenit din ce in ce mai competitiv si mai exigent fata de serviciile pe care le ofera. Pe langa pensiunile sau vilele de 4 – 5 stele care sunt in competitie directa cu hotelurile de 4 stele s-au adaugat si apartamentele de lux inchiriate in regim hotelier.

Cand este sa alegi intre a te caza la un hotel de 4 stele sau la un apartament de lux in regim hotelier trebuie sa pui in calcul in primul rand avantajele si dezavantajele fiecaruia si nu in ultimul rand preferintele tale.

Ca si caracteristici comune, cele doua unitati hoteliera ofera aceleasi conditii de cazare in camere, incepand de la numarul metrilor patrati , pana la calitatea curateniei, serviciilor si a facilitatilor pe care ti le ofera.

Ca si diferente intre un hotel si un apartament in regim hotelier sunt cele legate de intimitate, pret si servicii suplimentare. Un apartament iti va oferi mai multa intimitate de cat o camera intr-un hotel si de multe ori cu preturi mai accesibile fata de acesta, dar cu aceleasi conditii. Din alt punct de vedere, un hotel iti poate oferi mai multe servicii suplimentare cum ar fi spa, sauna, sala de sport, restaurant in incinta sau alte facilitati specifice.

Un alt avantaj al apartamentelor inchiriate in regim hotelier este pozitionarea geografica. De multe ori , acestea iti pot oferii conditii de 4 stele in centrul unui oras sau intr-o zona rezidentiala, ceea ce poate fi un avantaj major pentru un om de afaceri sau un turist select.

In acest segment al apartamentelor de lux inchiriate in regim hotelier se afla si RedHotel din Cluj Napoca, care ofera printre cele mai luxoase apartamente din oras. Pozitionate in centrul orasului Cluj Napoca si in zona centrului comercial Iulius Mall, acestea au urmatoarele dotarile standard: internet wireless de mare viteza, TV (LCD HD) prin Cablu inclusive canalele HBO si adult fara plata altor taxe, seif, curatenie zilnica, caldura si aer conditionat, bucatarie etc. Parcarea masinii se poate face la subsol in garaj cu intrare securizata (in cazul apartamentelor din zona Iulius Mall) sau in parcari dedicate (in cazul apartamentelor din centrul Clujului).

Apartamentele ce ofera cazare in Cluj Napoca , puse la dispozitia omenilor de afaceri si turistilor selecti, de catre RedHotel, schimba notiune de regim hotelier in Cluj prin luxul si eleganta pe care o ofera.