Tu ce faci de 1 mai?

1 Mai Muncitoresc. O sarbatoare a muncii. O zi in care noi, romanii,  nu muncim ci ne bucuram de vremea de afara, de inceperea sezonului estival, de prieteni, de familie si de o masa mai mult sau mai putin sanatoasa, cu un meniu din care nu lipsesc micii si berea .

Anul acesta vara a inceput sa isi faca simtita prezenta cu doar cateva zile inainte de inceperea oficiala a sezonului, iar ofertele de a petrece aceste prime zile ale verii sunt vaste. Posibilitatile sunt nenumarate, incepand de la o iesire la gratar impreuna cu prietenii sau familia undeva in proximitatea oraselor sau acasa la un prieten care are o curte inverzita si inflorita.

Pentru cei care vor sa se detaseze total de cotidian, recomand marea. Pe langa soare, mare si nisip, puteti sa va petreceti aceasta minivacata vizitand atractiile turistice din zona Marii Negre si participand la evenimentele care sunt organizate in aceasta perioada la mare. Nu trebuie sa va faceti probleme in ceea ce priveste locurile de cazare pe litoraldeoarece aveti de unde alege.

Daca, in schimb, sunteti mai deagraba iubitori ai muntelui, nu ezitati sa dati un search pe internet pentru cazare in Brasov pentru a va petrece acest weekend prelungit admirand un peisaj montan minunat si putand beneficia totodata de servicii complexe, la standarde ridicate. Anul acesta atat elevii ca si cei care lucreaza in sistemul de stat se bucura de o vacanta prelungita, pe care o pot condimenta practicand turismul rural, in zona Brasov .

Pentru cei care doresc sa isi petreaca aceste prime zile ale verii intr-o zona in care se pastreaza si se promoveaza autenticul romanesc, Maramuresul este locatia ideala, de la mancarurile specifice pana la pitorescul zonei, de la oamenii primitori pana la plimbarile cu Mocanita sau expeditiile montane. Pentru a evita eventualele neplaceri provocate de noile reglementari privind locurile special amenajate pentru gratare, recomand ca inainte sa cautati un loc de cazare  in Maramures, o pensiune, o vila sau o cabana care dispune de un astfel de loc, astfel incat sa va puteti bucura de o sarbatoare de 1 Mai calduroasa si plina de voie buna.

DISTRIBUIȚI