Apartament vs Hotel

Fie ca mergi in vacanta in Muntii Bucegi, cu un parc natural de aproximativ 32600 ha,  sau in scop de business prin zona Clujului care te imbie cu boarea sa alta zona cu siguranta te ve simti bine. Este greu pentru toate tipurile de calarori sa aleaga intre varietatea de optiuni.

Trebuie sa te gandesti la facilitatile pe care tu si familia ta le doriti pentru o vacanta confortabila. Daca nu doriti sa stati intr-o pensiune, puteti alege variantea un apartament. Fiecare membru al familiei are camera sa, iar tu poti sa gatesti in bucataria complet mobilata si sa te bucuri de facilitatile de acasa.

Unele hoteluri sau pensiuni luxoase dispun de cada, semineu, Wi-Fi si TV HD dar nu se compara cu un apartament de lux care creeaza o depententa miniala de utilitatile unitatii de cazare din sine si ofera mai multa intimitate decat acestea si, permit mentinerea grupului unit. Un consultant va poate face un plan de activitati, o camerista va va face curat in camera, iar personalul restaurantului va gati pentru dumneavoastra, insa, din nefericire, intr-un hotel este mai multa agitatie si mai putina intimitate.

Veti gasi cea mai bun pozitionare si raport pret – calitate la RED Hotel din Cluj unde serviabilitatea este la ea acasa iar confortul este pe masura celor mai ridicate pretentii. Preturile difera in functie de confort si perioada anului dar tariful poate fi negociabil.