Rezervă-ți din timp revelionul

Pentru că luna iulie este pe sfârșite și intrăm deja în a 8-a lună a acestui an, ar fi timpul să te gândești deja la sfârșitul anului 2014 și începutul anului 2015. Cu alte cuvinte, este timpul să iei în considerare rezervarea revelionului pentru tine și pentru cei dragi la pensiunea, hotelul sau restaurantul preferat, ori chiar să cauți ceva nou pentru marcarea începutului de an.

Ofertele pentru revelionul din 2015 au apărut deja, înmulțindu-se pe zi ce trece. Prețurile sunt încă avantajoase și paleta de opțiuni este încă bogată. Din păcate, acest lucru nu va fi valabil pentru multă vreme de acum înainte, motiv pentru care nu merită să mai aștepți.

De ce este important să faci din timp rezervarea?

Deoarece începând deja din lunile august-septembrie, datorită numărului mare de oameni care încep să facă rezervările, prețurile cresc constant și locurile se împuținează, reducându-ți astfel șansele pe zi ce trece de a găsi locația favorită.

Momentan, poți alege dintre numeroase oferte din România și din străinătate. Dacă te hotărăști să petreci revelionul în afara țării, ai de ales dintre destinații extrem de interesante precum Irlanda, Israel, Italia, Jamaica, Madagascar, Maldive, Malaezia, Mexic, Muntenegru, Olanda, Portugalia, Qatar, Scoția, Suedia, Spania, Zanzibar etc. Pe lângă ele mai sunt multe alte destinații exotice care s-ar putea să îți surâdă, iar prețurile sunt și ele foarte avantajoase momentan.

Dacă dorești însă să rămâi în țară și să petreci revelionul în stilul caracteristic românesc, vei vedea că nici în această privință nu vei fi dezamăgit de opțiunile pe care le ai. Băile Olănești, Predeal, Sinaia sau Straja sunt doar câteva dintre destinațiile care ți-au pregătit deja oferte pentru sejururi de 3, 4 sau 5 nopți la pensiuni și hoteluri de 3 stele, în condiții deosebite și prețuri avantajoase.

Mai multe detalii despre acestea și multe altele poți găsi pe haisitu.ro, în secțiunea dedicată ”oferte revelion 2015”, precum și pe multe alte site-uri cu profil turistic din România.

Ofertele sunt multiple, dar timpul trece tot mai repede și cu el se duc și prețurile mici și locurile la unitățile de cazare pe care ți le dorești. Din acest motiv, ar trebui să te decizi cât mai repede asupra destinației și să faci rezervarea.

Sursă imagine