Sfaturi pentru un Calator fara timp

[dropcap]A[/dropcap]stazi scriu acest articol cu recomandare tuturor pasionatilor de calatorii. Mi-a venit o idee care sa imbine pasiunea pentru calatorii, pentru explorare si descoperire de noi locuri cu bugetul redus, sau chiar timpul redus pentru unii oameni ocupati dar care au nevoie de un ragaz de relaxare.

M-am gandit ca ar fi o idee buna sa calatoresti si explorezi imprejurimile, iar daca eu sunt din Timisoara, am decis sa va prezint astazi cateva locatii in care va recomand sa ajungeti. Daca tot locuiesc in acest oras, recomand celor din afara lui sa il viziteze cu cea mai mare placere. Descrierile sunt de prisos, este un oras incarcat de istorie, cultura, verdeata si parcuri, traditionalism, si un campus universitar renumit. Iar ca si transport spre Timisoara gasiti orice de la avion, tren, autocar si masina. Singurul lucru cu care v-as putea fi de ajutor ar fi sfaturi si ponturi pentru cazare, multe vi le-as putea spune chiar eu, dar cred ca fiecare cititor isi cunoaste foarte bine gusturile si bugetul asa ca v-as recomanda sa intrati pe cazare Timisoara, un site care l-am gasit pe un forum turistic, in care gasiti cazari foarte bine structurate in functie de diverse criterii.

Deasemenea daca nu va deranjeaza distanta si vreti sa fiti foarte bine primit intr-o comunitate mai mica va recomand Ghiroda, comuna ce apartine administratiei Timisoarei, cu aproximativ 5000 de locuitori, plina de istorie, atestata de aproape 700 de ani, si unde preturile la cazare si primirea foarte calduroasa si ospitaliera face diferenta. Pentru a va convinte intrati pe cazare Ghiroda. In aceeasi ordine de idei ati putea alege Dumbravita, un complex rezidential foarte modern si recent dezvoltat, in imediata apropiere a Timisoarei, unde puteti fi cazati la pensiuni moderne cu conditii bune la preturi foarte avantajoase. Pentru mai multe detalii puteti accesa cazare dumbravita.

[dropcap]P[/dropcap]arasind Timisoara, cel de-al doilea mare oras al judetului Timis, la doar 50 de km distanta este Lugoj, un centru cultural cu rol important pentru educatie de-a lungul istoriei, fiind deasemenea si un centru cultural muzical important. O sa ramaneti impresionat de ansamblul arhitectural ce compune orasul vechi de astazi, un oras plin de statui, mozaicuri si obiecte culturale amplasate in aer liber.

Mai puteti vizita biserici foarte frumoase cu ale caror nume nu va mai incarc memoria, case memoriale ale unor scriitori, pictori, muzicieni sau alte personalitati precum si cladirea teatrului vechi, construit in 1902. Daca nu aveti timp pentru toate si doriti sa ramaneti peste noapte va recomand sa accesati cazare Lugoj, unde gasiti atat oferte de la hoteluri cu conditii cu standard ridicat cat si de la moteluri si pensiuni.

In incheiere va urez calatorie placuta prin cele mai mari centre culturale si de interes ale judetului Timis si poate chiar ale Banatului.

[foto]

DISTRIBUIȚI