Revelion in Cluj Napoca

Foto via Crişan Marius

A mai rămas cateva zile până la marea petrecere de Revelion 2014. Cu siguranţă te-ai gândit deja unde să mergi, ce să faci, cum să te îmbraci şi cum vrei să intri în noul an şi alături de cine. În zilele noastre majoritatea restaurantelor, cluburilor şi barurilor organizează Revelionul, tu doar trebuie să alegi petrecerea care te reprezintă cel mai bine. De asemenea, poţi alege să pleci într-o zonă turistică, să petreci pe străzile unu oraş european sau să optezi pentru plajă într-o zonă exotică. Dacă încă nu te-ai hotărât totuşi, îţi propunem să petreci Revelionul 2014 în oraşul Cluj Napoca.

Ce îţi poate oferi Cluj Napoca? Cam tot ce ai nevoie pentru a avea parte şi de distracţie, dar şi de relaxare. Posibilităţile de petrecerea nopţii dintre ani sunt practic nelimitate în Cluj. Aici poţi opta să îţi faci Revelionul la un restaurant, să te distrezi în club, să bei şampanie alături de mii de oameni în Piaţa Avram Iancu sau să colinzi localurile pentru a încerca câte un stil nou la fiecare oră.

Dacă alegi să mergi la un restaurant, poţi alege o petrecere tematică, cu magicieni, momente artistice, preparte specifice şi artificii sau un restaurant unde să mergi cu prietenii sau familia. Fiecare restaurant este unic în propriul fel şi încearcă să îţi ofere o petrecere de neuitat pentru a începe noul an cât mai bine.

Dacă vrei să te distrezi şi îţi place atmosfera de club, îţi recomandăm să petreci noaptea dintre ani în cluburile faimoase ale Clujului. Cu fiecare an, petrecerile sunt tot mai multe şi mai diversificate, astfel că poţi alege să petreci în stilul anilor 90’ sau să te costumezi pentru un bal mascat underground. Indiferent de ce vei alege, muzica, băutura, şampania şi gustările sunt cuprinse în preţul de rezervare.

Fiind un oraş plin de studenţi şi de tineret, Cluj Napoca dispune de numeroase localuri, cluburi şi baruri. Astfel, poţi alege să te distrezi în câte vrei din ele. Mai ales că numeroase cluburi nu cer decât preţul de intrare pentru petrecerea de Revelion, poţi alege să te distrezi într-un club diferit în fiecare oră. Deşi pare obositor, efortul şi senzaţia merită din plin.

Nu uita că sunt persoane care petrec noaptea dintre ani acasă alături de familie şi prieteni. Pentru cei care aleg petrecerea acasă, autorităţile locale organizează concerte în Piaţa Avram Iancu, dar şi un minunat foc de artificii chiar la miezul nopţii. Dacă nu reuşeşti să te hotăreşti unde să îţi petreci noapte de Revelion, alătură-te cu încredere miilor de petrecăreţi din centrul vechi al Clujului, unde vei avea parte de distracţie şi voie bună.

Cu o simplă căutare pe internet vei găsi şi numeroase posibilităţi de cazare în Cluj Napoca, unele chiar la preţuri speciale. Până la urmă, în noaptea dintre ani contează să te distrezi şi să păşeşti în noul an alături de prieteni şi familie.  Dacă alegi să îţi petreci Revelionul în Cluj Napoca vei avea parte, pe lângă distracţie, şi de posibilitatea de a vizita numeroase oiective turistice, asta în cazul în care a doua zi vei avea puterea necesară.

DISTRIBUIȚI