Hotelurile Ave – cazare de 4 stele la prețuri de 3 stele

Bucureştiul este oraşul care îţi poate oferi un sejur plin de ralxare şi distracţie, dar unde poţi participa la întâlniri de afaceri şi diferite evenimente şi să rezolvi anumite probleme personale. Odată stabilit că trebuie să ajungi în capitală vine şi problema găsirii unei cazări. Din fericire, în Bucureşti există peste 200 de unităţi de cazare, aparţinând tuturor tipurilor de clasificare. Cu siguranţă vei găsi acomodarea perfectă, care să corespundă nevoilor şi bugetului tău. Astăzi îţi prezentăm Hotel Ave Bucureşti Calea Victorie şi Vila Parlament, care aparţin cunoscutul lanţ hotelier Ave Hotel.

Serviciile de 4 stele, dar la preţuri de 3 stele îţi oferă o şedere plăcută în care să ai parte de toate facilităţile necesare. Ave Hotel Bucureşti este situat între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord, iar Vila Parlament este amplasat la doar 5 minute de mers pe jos de Palatul Parlamentului şi la 10 minute distanţă de centrul vechi. Ambele unităţi de cazare se află în aproaprierea mijloacelor de transport în comun, facilitând astfel deplasarea uşoră între zonele de interes ale Bucureştiului. Poţi alege dintre 6 tipuri de camere precum Single Luxury, Studio Deluxe, Apartament intim, Double Luxury, VIP Room şi Apartament Family.

Chiar dacă sunt cotale la 4 stele şi amplasarea este aproape de puncte de interes, nu trebuie să îţi faci grija în privinţa tarifului. Pentru o noapte de cazare la Ave Hotel Bucureşti preţurile sunt cuprinse între 189 lei pentru o cameră Single Luxury şi 280 lei pentru un Apartament Family. Dacă alegi să te cazezi la Ave Parlament pentru o noapte de cazare trebuie să plăteşti între 150 lei / cameră Single Luxury şi 260 lei / apartament Family. La ambele unităţi de cazare beneficiezi de reduceri dacă alegi să te cazezi mai multe 5 sau 25 de zile.

Pentru ca şederea ta să fie cât mai bună, hotelul a pregătit pentru tine servicii şi dotări de calitate, adaptate nevoilor tale. Vei beneficia gratuit de internet wireless, room service, jacuzzi sau cadă cu hidromasaj, aer condiţionat şi TV LCD. De asemenea, personalul bine pregătit şi primitor îţi stă la dispoziţie pentru a-ţi oferi informaţii turistice, culturale şi despre orarul mijloacelor de transport. Depozitarea bagajelor, păstrarea valorilor şi a obiectelor pierdute, trezirea la ora dorită şi transportul bagajelor se află, de asemenea, printre serviciile oferite gratuit.

Pe tot parcursul anului, Ave Hotel îţi vine în întâmpinare cu oferte speciale. Astfel, primeşti un cadou special dacă îţi serbezi ziua de naştere sau aniversarea ta şi a partenerului, camere gratuite în perioada sărbătorilor pentru tine şi prietenii tăi, reduceri pentru early booking şi oferte speciale pentru cazare în timpul zilei sau pe perioada nopţii.

Citeste si Locuri de cazare mai ciudate pentru turisti, in Romania

DISTRIBUIȚI