Brasovul si Hollywood-ul

Eram acum cateva zile la o cafea cu 2 amici, stateam la vorba si nu stiu cum am ajuns sa vorbim de semnul acelea Hollywood “scris” cu alb pe un deal. Cum orice discutie nu este o discutie in totalitate pana nu ajung 2 sa se certe, pardon sa isi argumenteze ideile, am ajuns sa intrun intr-o discutie interesanta cu unul dintre cei 2.

El sustinea sus si tare ca in Romania el nu a vazut asa ceva, logic ca ii dau exemple, Brasov si Rasnov vazute de ochii mei sau Deva. Nu batman. Ok si pentru ca uneori un smartphone si un cap de net, in ziua de azi, potoleste orice nelamurile, google rulz, un mic serach pe google a rezolvat problema.

Urmarea a fost de partea mea urmata un, ai dreptate, si un bai parca ala din Brasov l-am vazut odata cand eram cazat ca pustan la o pensiune. Amicum meu pune man pe smartphone si incepe sa isi caute pensiunea aceea. Inceraca pe maps, fara success, incerca pe vreo unul – doua site-uri de turims, fara success si mai incerca inca vreo’ 20 de minute.

Oarecum sictirit de noua sa obsesie iau mobilul si caut eu, cu 2 cuvinte magice numite pensiuni brasov, cazare brasov, descopar un site care avea ce cautam noi, adica harta pentru oras cu unitati. Dam cate zoom-uri, 2 click-iuri si gata uite-o.
Site-ul pe care am gasit-o pare destul de noua, dar foarte bine structurat, ne complicat ori greoi precum multe altele. M-am jucat putin prin site si chiar imi place ideea lor de avea cateva pagini cu oferte unde sa pui pensiunile si hotelurile sa se bata in preturi, totul sa fie pentru potentialul calator.
Mi-a placut si cum este gandita pagina unitatii de cazare, simpla dar concise, pune accentual pe continut si relevant, dar fara sa incurce vizitatorul. Totul este simplu si format din tab-uri unde poti sa gasesti de la cand a fost ultima data actualizat tariful pana la poze si descriere a restaurantului unitatii.

Pentru mine unul acesta a fost pana acum un site folistor si usor de utilizat, se vede ca cei din spate au pus accentual pe user-friendly completat de un mic user egagement avand buton de like individual pe fiecare poza, deci merita.

DISTRIBUIȚI