Arieseni un colţ de zapada

[dropcap]A[/dropcap]vand in vedere ca locuiesc  la 40 km departare de Arieseni, m-am hotarat sa profit de aceasta oportunitate  si sa imi petrec un weekend relaxant, departe de toate problemele cotidiene.  Cu aceasta ocazie a aparut si posibilitatea de a  economisi timp si bani cu transportul lung si cazarea.  Am gasit destul de greu cazare, avand in vedere ca ne aflam in plin sezon de iarna, dar in cele din urma cazare Arieseni de pe un forum turistic mi-a rezolvat problema cu un minim de efort. Va voi prezenta mai multe infomatii despre ce puteti gasi in aceasta zona pentru a va convinge ca merita sa va petreceti un sfarsit de saptamana  sau o vacanta acolo.

Partia de schi de la Arieseni este acoperita cu zapada pe toata perioada sezonului si de aceea este foarte cautata. Aceasta este iluminata pe toata lungimea , are o dificultate medie si poarta denumirea de Vartop 1.  Pentru incepatori sau pentru cei care doresc sa invete sa schieze exista o partie cu cu grad de dificultate usor si o lungime mai mica ce poarta denumirea Vartop 2. Ambele partii sunt  dotate cu teleschiuri pentru a oferi turistilor o posibilitate rapida si simpla de deplasare catre varful acestora. Specificam anterior ca exista partie pentru cei care doresc sa invete sa schieze, dar totodata acestia pot beneficia, contra cost, de lectii de schi oferite de un profesor specialist. In zona Vartop este si o partie de sanius pentru cei mici sau pentru cei care vor sa se distreze cu saniute. Atat schiuri cat si saniute se pot inchiria de la diverse persoane aflate la baza partiei si care se ocupa cu acest tip de activitati de inchiriere.

[dropcap]P[/dropcap]eisajul pe care il puteti admira din varful partiei  Vartop 1 este unul fascinant, mai ales in timpul iernii cand totul este acoperit de zapada. Dar nici peisajele din zona soselei  DN75 care trece prin Arieseni si pasul Vartop nu sunt de neglijat pe unde putem admira o frumoasa padure de conifere dar si numeroase pensiuni, hoteluri si cabane.

Atat in Arieseni cat si in zona Vartop exista o diversitate de locuri de cazare despre care am aflat de pe internet si despre care va puteti informa accesand cazare Vartop sau cazare Arieseni.

Asadar va recomand sa nu mai stati pe ganduri si sa va planificati numeroase calatorii si vacante relaxante in zona pe care v-am prezentat-o. Am certitudinea ca nu o sa regretati !

[foto]

DISTRIBUIȚI