Ai planuri de vacanţă? Ce modalitate de transport alegi?

Când îţi faci planuri de vacanţă te gândeşti în primul rând la modalitatea de transpor. Dacă vei merge cu maşina personală sau mergi cu avionul sau dacă călătoreşti cu trenul. Odată aleas mijlocul de transport, îţi faci planuri pentru transportul pe care îl vei utiliza în zona sau localitatea pe care o să o vizitezi. Probabil cea mai ieftină metodă de deplasare într-un oraş este mijlocul de transport în comun alternat cu plimbările lungi, dar şi taxiurile pot fi o opţiune, chiar dacă sunt mult mai scumpe. Dacă alegi să mergi cu maşina personală îţi va fi mult mai uşor, deoarece vei putea să vizitezi toate locurile pe care ţi le-ai propus şi chiar să mergi câţiva kilometri în jurul destinaţiei tale de vacanţă. Dacă totuşi alegi altă modalitate de transport decât maşina personală şi totuşi vrei să ai la îndemână un autoturism, cea mai bună alegere ar fi să închiriezi o maşină.

De exemplu, dacă vrei să vizitezi Cluj Napoca poţi închiria o maşină cu care să te deplasezi în toate zonele pe care ţi le-ai propus să le vizitezi şi poţi face chiar şi o mică excursie în împrejurimea Clujului. Poţi aleg să închiriezi o maşină de la 321 Rent A Car, care îţi pune la dispoziţie numeroase modele precum Daewoo Matiz, Dacia Logan, Renault Clio Symbol, Renault Megane, Renault Scenic, Ford Focus, Vw Passat, Bmw Seria 3. Toate maşinile lor sunt echipate corespunzător pentru a răspunde nevoilor tale şi pentru a-ţi oferi o călătorie plăcută. Preţurile pentru masini încep de la 10 euro / zi, fiind negociabile în funcţie de perioada de închiriere şi de modelul ales şi includ asigurarea, TVA-ul, Rovinieta şi taxele pentru cauciucurile de iarnă. Echipa de profesionişti stă mereu la dispoziţia ta pentru a-ţi oferi sfaturi şi îndrumare, dar şi asistenţă pe tot parcursul închirieri. Preluarea şi predarea maşinii o poţi face oriunde în Cluj Napoca atât cât şi de la Aeroportul Internaţional Cluj Napoca. Maşinile sunt întreţinute şi verificate periodic pentru ca tu să poţi conduce în cea mai mare siguranţă. Dacă călătoreşti şi cu micuţul tău, 321 Rent A Car îţi pune la dispoziţie scaune speciale pentru copii de la 9 până la 18 kg şi de la 15 la 36 kg.

Poţi să îţi faci vacanţa mai uşoară şi mai plăcută dacă dispui de o modaliztate de transport la îndemână şi care să te ajute să te deplasezi rapid, chiar şi în zone limitrofe sau neacoperite de alte modalităţi de transport. O vacanţă înseamnă relaxare şi cunoaştere, profită de ea.

DISTRIBUIȚI